Leraar met eigenaarschap 24-036

  • Land van Maas en Waal
  • Reageer datum: 20-06-2024
  • Hbo
  • Dienstverband: 16 uur

Omschrijving vacature

Ben jij die positieve leraar die het leuk vindt om innovatief te werken in een gemotiveerd team. Heb je kennis van autisme en ben je op korte termijn beschikbaar? 

Dit bieden wij jou  
Het gaat om een dienstverband voor 16 uur per week. We bieden een tijdelijk contract en bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot verlenging/een contract voor onbepaalde tijd. Deze functie is bij ons ingeschaald in schaal LC (cao primair onderwijs).  

Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, verbinding, eigenaarschap en veiligheid.  

Wat ga je doen?  
Wij zoeken voor onderwijszorgarrangement Linawijs van De Kom (in Culemborg) een leraar. Op woensdag in groep so (4 t/m 12 jaar) en op vrijdag in groep vso (12 t/m 18 jaar). In beide groepen zitten maximaal zes leerlingen. Zij hebben een (boven)gemiddeld cognitief niveau maar een ondersteuningsbehoefte passend bij een jonger emotioneel ontwikkelingsniveau. Deze leerlingen dreigen uit te vallen of zijn al uitgevallen binnen reguliere vormen van (speciaal) onderwijs. We bieden hen een herstelplek, met een integrale vorm van zorg en onderwijs, die zich richt op drie domeinen van de ontwikkeling: sensorische integratie, emotionele ontwikkeling en cognitieve ontwikkeling. Ons doel is dat onze leerlingen ruimte krijgen om zich te herstellen en in balans weer terugkeren naar reguliere vormen van onderwijs of naar een andere vervolgplek.  

Dit verwachten wij van jou  
Je begeleidt als leraar, samen met een zorgbegeleider, de groep. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het vormgeven van een passend ontwikkelaanbod. Jullie werken hierbij intensief samen met een ondersteuningsteam bestaande uit een psycholoog, autisme-expert, sensorische integratietherapeut en een Linawijs-expert.

  • Je hebt vakinhoudelijke ervaring en je kunt je kennis toepassen.
  • Je kunt je keuzes motiveren en staat voor wat je zegt.
  • Je bent communicatief vaardig en laagdrempelig.
  • Je bent inspirerend voor leerlingen en collega’s, bezit coachingsvaardigheden, relativeringsvermogen en je bent in staat om een ontwikkelingsaanbod te ontwikkelen op basis van leerlijnen.
  • Je bent bereid te leren en verdere ervaring op te doen.
  • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op hbo-niveau. 

Wil je meer weten?  
Voor inhoudelijke vragen over deze functie en/of over Linawijs kun je contact opnemen met Anne-Marie Wijffels via e-mail naar a.wijffels@puntspeciaal.nl

Websites: www.linawijs.nl en www.de-kom.nl 

Heb je interesse en wil je solliciteren?  
Tot en met 20 juni kun je je cv met motivatiebrief mailen naar de afdeling personeel & organisatie via vacatures@puntspeciaal.nl onder vermelding van vacaturenummer 24-036. 

Deze vacature wordt tegelijktijdig intern en extern geplaatst.

Over Punt Speciaal

Punt Speciaal onderwijsgroep omvat zes scholen voor speciaal onderwijs: Talita Koemi (Nijmegen), De Kom (Druten), De Cambier (Tiel), Mikado (Gennep), Werkenrode School (Groesbeek) en St. Maartenschool (Ubbergen). Wij verzorgen onderwijs voor circa 1.200 leerlingen met een ondersteuningsvraag. Daarnaast coördineert Partner Passend Onderwijs de specifieke ondersteuning van leerlingen in het reguliere onderwijs. Ons bestuursbureau is gevestigd in Malden.

Solliciteren

Vacature

Upload cv

Alleen bestandtypes van Word en PDF zijn toegestaan

Vacatures 

Staat er nu geen (passende) vacature? We zijn altijd op zoek naar talenten. Vul onderaan het open sollicitatieformulier in en upload eventueel jouw curriculum vitae (cv).

}

“Punt Speciaal zet mijn kwaliteiten goed in, laat mij meedenken en geeft mij autonomie en verantwoordelijkheid. Ik heb een veelzijdige baan.”

aldus senior-managementassistent Punt Speciaal.