Werken bij Punt Speciaal

Ontplooi jezelf

De wensen en verwachtingen van onze leerlingen veranderen. De maatschappij verandert immers steeds. Dit betekent dat onze organisatie nooit af is. Punt Speciaal onderwijsgroep moet zich continue ontwikkelen en is volop in beweging. Dat vragen we dus ook van onze medewerkers. Aanpassingsvermogen en leervermogen zijn belangrijke competenties. We geven je in je ontwikkeling volop steun, faciliteiten en budget.

Waar ligt jouw toegevoegde waarde om onze leerlingen te begeleiden bij eigenaarschap, verbinding, veiligheid en kwaliteit? Hoe kun jij je verder ontplooien, vakinhoudelijk en persoonlijk? Dat bespreek je regelmatig met je leidinggevende.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Punt Speciaal onderwijsgroep betekent dat je werkt in een maatschappelijke omgeving die voortdurend in beweging is. Onze arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de collectieve arbeidsovereenkomst Primair Onderwijs en in een aantal organisatie specifieke afspraken. Dit houdt bijvoorbeeld in:

  • Volop mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling;
  • 41 werkweken en ruim 10 vakantieweken per jaar;
  • Veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief;
  • Een degelijke pensioenregeling;
  • Veel aandacht voor vitaliteit: zoals fietsplan en bedrijfsfitness.

Bij belangstelling kun je reageren via vacatures@puntspeciaal.nl.

Vacatures Punt Speciaal

Interesse in een leuke baan in het (voortgezet) speciaal onderwijs? Bij Punt Speciaal onderwijsgroep staat eigenaarschap voor onze leerlingen en medewerkers voorop.

Zie hier ons meest actuele overzicht, of scroll naar beneden voor een open sollicitatie.

“Punt Speciaal zet mijn kwaliteiten goed in, laat mij meedenken en geeft mij autonomie en verantwoordelijkheid. Ik heb een veelzijdige baan.”

aldus senior-managementassistent Punt Speciaal.

Flexpunt

Punt Speciaal heeft een eigen vervangingspool voor haar scholen: Flexpunt. Medewerkers van Flexpunt zijn net als medewerkers op scholen in dienst van de stichting en hebben dezelfde rechten en plichten. Scholen kunnen aangeven welke vervanging zij nodig hebben (lang- of kortdurend, groep, specialiteit, enzovoorts) en bij Flexpunt wordt gekeken welke vervanger het best passend is. Bij Flexpunt werken mensen die houden van afwisseling en graag bij verschillende scholen en in verschillende groepen werken. Dat betekent ook dat flexers sterk in hun schoenen staan, want juist die afwisseling vraagt ook veel.

Collectieve arbeidsovereenkomst

Voor Punt Speciaal onderwijsgroep geldt de collectieve arbeidsovereenkomst (cao) primair onderwijs.

Open sollicitatie

Geef op het formulier aan welke functie je ambieert en stuur jouw curriculum vitae mee als bijlage.

Upload CV