Werken bij Punt Speciaal

Ontplooi jezelf

De wensen en verwachtingen van onze leerlingen veranderen. De maatschappij verandert immers steeds. Dit betekent dat onze organisatie nooit af is. Punt Speciaal onderwijsgroep moet zich continue ontwikkelen en is volop in beweging. Dat vragen we dus ook van onze medewerkers. Aanpassingsvermogen en leervermogen zijn belangrijke competenties. We geven je in je ontwikkeling volop steun, faciliteiten en budget.

Waar ligt jouw toegevoegde waarde om onze leerlingen te begeleiden bij eigenaarschap, verbinding, veiligheid en kwaliteit? Hoe kun jij je verder ontplooien, vakinhoudelijk en persoonlijk? Dat bespreek je regelmatig met je leidinggevende.

Arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de collectieve arbeidsovereenkomst Primair Onderwijs (cao PO) en in een aantal organisatiespecifieke afspraken. Zoals: 

  • volop mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling
  • 41 werkweken en ruim 10 vakantieweken per jaar
  • veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief
  • een degelijke pensioenregeling
  • veel aandacht voor vitaliteit: zoals fietsplan en bedrijfsfitnes

Vacatures Punt Speciaal

Hecht jij veel waarde aan eigenaarschap, veiligheid, kwaliteit en verbinding? Zoek je een goede baan in het (voortgezet) speciaal onderwijs? 

Wij zijn geïnteresseerd in iedereen die interesse toont in ons! 

“Punt Speciaal zet mijn kwaliteiten goed in, laat mij meedenken en geeft mij autonomie en verantwoordelijkheid. Ik heb een veelzijdige baan.”

aldus senior-managementassistent Punt Speciaal.

Flexpunt

Wij hebben ons eigen vervangingspool voor onze scholen: Flexpunt. Medewerkers van Flexpunt zijn net als medewerkers op scholen in dienst van de stichting en hebben dezelfde rechten en plichten.

Scholen geven aan welke vervanging zij nodig hebben (lang- of kortdurend, groep, specialiteit, enzovoorts) en bij Flexpunt wordt gekeken welke vervanger het best passend is.

Bij Flexpunt werken mensen die van afwisseling houden en graag bij verschillende scholen en in verschillende groepen werken. Dat betekent ook dat onze flexers sterk in hun schoenen staan, want juist die afwisseling vraagt ook veel. 

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op via het onderstaande open sollicitatieformulier of stuur een mail naar: vacatures@puntspeciaal.nl

Open sollicitatie

Geef op het open sollicitatieformulier aan welke van jouw talenten kunnen aansluiten bij Punt Speciaal en upload eventueel jouw curriculum vitae (cv). 

Upload CV