Meekijken in het (voortgezet) speciaal onderwijs

« Terug naar overzicht
17-05-2023

Ben je geïnteresseerd in onze onderwijsgroep of overweeg je om te werken in het (voortgezet) speciaal onderwijs? We willen je graag de mogelijkheid bieden om vrijblijvend een kijkje te nemen op een van onze scholen. Of je nu al bijna een pabo-diploma op zak hebt of momenteel nog bezig bent met je opleiding, je bent van harte welkom om je aan te melden voor een bezoek.

Kom de sfeer proeven op een van de scholen in de onderstaande regio's:

- Nijmegen en omgeving;
- Noord-Limburg;
- Landen van Maas en Waal;
- Rivierenland.

Zo kun je ervaren wat werken in het (voortgezet) speciaal onderwijs inhoudt.

Stuur een e-mail naar: vacatures@puntspeciaal.nl en laat ons weten dat je interesse hebt om mee te kijken. Samen zullen we kijken naar de mogelijkheden voor een geschikte locatie en datum voor jouw bezoek of eventueel gesprek met een medewerker.

Het meekijken op een van onze scholen kan je helpen om een beter beeld te krijgen van het (voortgezet) speciaal onderwijs en de uitdagingen en voldoening die het met zich meebrengt. Het is een unieke kans om te zien hoe ons team werkt en hoe wij onze leerlingen ondersteunen in hun ontwikkeling.

We hopen dat je enthousiast bent over deze mogelijkheid en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen op een van onze scholen. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het bovengenoemde e-mailadres.