Inspirerende locatieleider 24013

  • Nijmegen en omgeving
  • Reageer datum: 12-05-2023
  • Dienstverband: 0,8

Omschrijving vacature

Vanwege het vertrek van een locatieleider, zoeken we zo spoedig mogelijk (uiterlijk per 1 augustus) voor de regio Nijmegen vso, met als basislocatie Werkenrode School, een enthousiaste en ervaren locatieleider.

Dit ga je doen
Als locatieleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een team dat bestaat uit leraren en onderwijsondersteuners. Samen met je collega’s van het managementteam geef je leiding aan de dagelijkse gang van zaken op Werkenrode School (Groesbeek). Je werkt samen met je collega-locatieleiders (van Talita Koemi en Werkenrode School) en het team leerlingenzorg. Op onze hoofdlocatie verzorgen wij onderwijs aan leerlingen in leerroute 1 t/m 5. Jouw aandacht zal uitgaan naar leerroute 1-2-3. Je bent integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit van het onderwijs, formatie, begroting en huisvesting. Je valt onder leiding en verantwoordelijkheid van de regiodirecteur, die meerdere scholen aanstuurt.  

Wij zoeken
Een inspirerende en daadkrachtige locatieleider die met passie en visie leiding kan geven aan onze school, waarbij de belangen van leerlingen, ouders, teamleden en bredere gemeenschap centraal staan. Een locatieleider met affiniteit voor onze doelgroep, lef, relativeringsvermogen en humor.

Dit neem je mee 
Je hebt een afgeronde, relevante opleiding (of bezig/bereid die te volgen) en ervaring in een leidinggevende functie binnen het (speciaal) onderwijs. Je bent in staat om je te bewegen in een dynamische omgeving en leiding te geven aan een veranderende organisatie. Jouw communicatieve- en leiderschapsvaardigheden zijn vanzelfsprekend uitstekend. Vanuit de stip op de horizon draag je zorg voor het proces, zonder het team uit het oog te verliezen. Je hebt inzicht in relevante onderwijsontwikkelingen. Samen met je collega-locatieleider verdeel je de portefeuilles binnen de school.

Dit bieden wij jou
Het gaat om een dienstverband voor 0,8 fte (32 uur) voor schooljaar 24-25 met de intentie om het dienstverband voort te zetten. Deze functie is bij ons ingeschaald in salarisschaal A12 cao primair onderwijs. 

Onze kernwaarden zijn: eigenaarschap, verbinding, veiligheid en kwaliteit.

Wil je meer weten?
Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met regiodirecteur

Jan Schoeren, via e-mail: j.schoeren@puntspeciaal.nl.

Heb je interesse en wil je solliciteren?
Mail je cv met motivatiebrief, tot en met 12 mei 2024, naar vacatures@puntspeciaal.nl onder vermelding van vacature 24-013.

Het eerste gesprek vindt plaats op woensdag 15 mei in de namiddag/begin avond. Het tweede gesprek vindt plaats op dinsdag 21 mei in de ochtend.

Een ontwikkelassessment maakt deel uit van de procedure.  

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst.

Over Punt Speciaal

Punt Speciaal onderwijsgroep omvat zes scholen voor speciaal onderwijs: Talita Koemi (Nijmegen), De Kom (Druten), De Cambier (Tiel), Mikado (Gennep), Werkenrode School (Groesbeek) en St. Maartenschool (Ubbergen). Wij verzorgen onderwijs voor circa 1.200 leerlingen met een ondersteuningsvraag. Daarnaast coördineert Partner Passend Onderwijs de specifieke ondersteuning van leerlingen in het reguliere onderwijs. Ons bestuursbureau is gevestigd in Malden.

Solliciteren

Vacature

Upload cv

Alleen bestandtypes van Word en PDF zijn toegestaan

Vacatures 

Staat er nu geen (passende) vacature? We zijn altijd op zoek naar talenten. Vul onderaan het open sollicitatieformulier in en upload eventueel jouw curriculum vitae (cv).

}

“Punt Speciaal zet mijn kwaliteiten goed in, laat mij meedenken en geeft mij autonomie en verantwoordelijkheid. Ik heb een veelzijdige baan.”

aldus senior-managementassistent Punt Speciaal.