Financieel medewerker

  • Nijmegen en omgeving
  • Reageer voor: 17-10-2022
  • Mbo 4
  • Aantal wtf: 0,6

Introductie

Punt Speciaal onderwijsgroep omvat zes scholen voor speciaal onderwijs: Talita Koemi (Nijmegen), De Kom (Druten), De Cambier (Tiel), Mikado (Gennep), Werkenrode School (Groesbeek) en St. Maartenschool (Ubbergen). Wij verzorgen onderwijs voor circa 1.200 leerlingen met een ondersteuningsvraag. Daarnaast coördineert  Partner Passend Onderwijs de specifieke ondersteuning van leerlingen in het reguliere onderwijs. Het bestuursbureau is gevestigd in Malden. 

Omschrijving

Punt Speciaal zoekt een financieel medewerker met ingang van 1 december 2022.

Wat ga je doen?

Als financieel medewerker werk je op het bestuursbureau in Malden en je werkt voor al onze scholen. Je verzorgt de crediteurenadministratie en hebt contact met onze leveranciers. Je zoekt uit wat er aan de hand is, als zich problemen voordoen. Je verzorgt de debiteurenadministratie. Je voert je werkzaamheden zelfstandig uit maar overlegt indien nodig met contactpersonen op de scholen en met je collega’s van financiën. Voor dit werk heb je affiniteit met financiën en ook met automatiseringssystemen. We zitten in de overstap naar een ander systeem en je houdt er van daarbij de optimale mogelijkheden van de systemen (zoals Spend Cloud, Visma financieel) te gebruiken.  

Dit verwachten wij van jou

Je hebt enige vakinhoudelijke ervaring en je kunt je kennis toepassen. Je werkt precies en houdt ervan als alles klopt. Je hebt een flexibele en leergierige werkhouding. Je bent communicatief vaardig en laagdrempelig. Je bent onderdeel van een team maar je kunt ook goed zelfstandig werken. Je bent bereid te leren en verdere ervaring op te doen. Je hebt een (relevante) opleiding op mbo niveau 4.

Dit bieden wij jou

Het gaat om een dienstverband voor 24 per week. Deze functie is bij ons ingeschaald in schaal 5 (cao Primair Onderwijs).

Wil je meer weten?

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met David Elands (controller)  via e-mail naar: d.elands@puntspeciaal.nl.

Heb je interesse en wil je solliciteren?

Tot 17 oktober 2022 kun je je cv met motivatiebrief mailen naar Anneke Janssens, via e-mail a.janssens@puntspeciaal.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst.

Solliciteren

Vacature

“Punt Speciaal zet mijn kwaliteiten goed in, laat mij meedenken en geeft mij autonomie enverantwoordelijkheid. Ik heb een veelzijdige baan.”

aldus directiesecretaresse Punt Speciaal.