Intern begeleider

  • Noord-Limburg
  • Datum: 01-10-2022
  • Universitair
  • Dienstverband: 0,6 - 0,8

Introductie

Punt Speciaal onderwijsgroep omvat zes scholen voor speciaal onderwijs: Talita Koemi (Nijmegen), De Kom (Druten), De Cambier (Tiel), Mikado (Gennep), Werkenrode School (Groesbeek) en St. Maartenschool (Ubbergen). Wij verzorgen onderwijs voor circa 1.200 leerlingen met een ondersteuningsvraag. Daarnaast coördineert  Partner Passend Onderwijs de specifieke ondersteuning van leerlingen in het reguliere onderwijs. Het bestuursbureau is gevestigd in Malden. 

Omschrijving

Voor Punt Speciaal zoeken we een flexibele en deskundige intern begeleider. In het eerste schooljaar betreft het zowel so als vso op verschillende van onze scholen, heel afwisselend dus. In het tweede jaar verwachten we je (gedeeltelijk) een vaste standplaats te kunnen geven op één van de scholen.

Wie ben jij?

Je hebt een visie op leren en kinderen met een beperking. Je hebt vakinhoudelijke ervaring met so maar ook met uitstroommogelijkheden in het vso en je kunt dit naar een passend lesaanbod vertalen. Je hebt het lef om keuzes te maken en je kunt deze beargumenteren. Je bent communicatief vaardig, ‘laagdrempelig’ en je hebt een coachende werkwijze. Je bent inspirerend voor het team, bezit relativeringsvermogen en je bent in staat je collega’s te adviseren.

Je staat open voor feedback en je staat stevig in je schoenen. Je bent in het bezit van een afgeronde Master EN, richting intern begeleider of een vergelijkbare opleiding.

Wat bieden wij?

We zijn een organisatie in beweging en staan open voor veel ideeën en eigen inbreng. Medewerkers zijn betrokken en collegiaal; we streven naar het beste voor onze leerlingen.

Inschaling en verdere arbeidsvoorwaarden cf. cao PO. De functie is ingedeeld in 11. We houden de schoolvakanties aan.

Passend?

Als je meer wil weten over de vacature, stel je vraag aan Jos van Summeren via j.vansummeren@puntspeciaal.nl.

En als wij een passende match lijken, komen we graag met je in contact! Je kunt je cv en korte motivatie voor de functie sturen aan Anneke Janssens, p&o, a.janssens@puntspeciaal.nl. Reageren op deze vacature kan tot en met 2 oktober 2022.

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst.

Solliciteren

Vacature

Upload CV

“Punt Speciaal zet mijn kwaliteiten goed in, laat mij meedenken en geeft mij autonomie en verantwoordelijkheid. Ik heb een veelzijdige baan.”

aldus senior-managementassistent Punt Speciaal.