Staffunctionaris IT

  • Nijmegen en omgeving
  • Reageer voor:
  • Hbo
  • Aantal wtf: 1

Introductie

Punt Speciaal onderwijsgroep omvat zes scholen voor speciaal onderwijs: Talita Koemi (Nijmegen), De Kom (Druten), De Cambier (Tiel), Mikado (Gennep), Werkenrode School (Groesbeek) en St. Maartenschool (Ubbergen). Wij verzorgen onderwijs voor circa 1.200 leerlingen met een ondersteuningsvraag. Daarnaast coördineert  Partner Passend Onderwijs de specifieke ondersteuning van leerlingen in het reguliere onderwijs. Het bestuursbureau is gevestigd in Malden. 

Omschrijving

Punt Speciaal zoekt een Staffunctionaris IT met ingang van 1 september 2022.

Het bestuursbureau verzorgt de ondersteuning van de scholen van Onderwijsgroep Punt Speciaal, zo ook op het gebied van IT.

Wie ben jij?
Je kunt alle IT gerelateerde activiteiten in de organisatie coördineren en plannen en je hebt brede kennis van technologie (cloud, infra, applicaties en koppelingen). Een spin in het web op IT gebied! Daarbij maak je steeds de afweging in prioriteiten en leg je de link met het onderwijs, onze core business. Je bent opgeleid in IT op hbo-niveau en hebt vijf jaar ervaring.

De ICT-afdeling bestaat uit ongeveer tien mensen in verschillende functies. Je bent een doorpakker maar verliest de belangen van de organisatie niet uit het oog. Je zorgt voor de werkverdeling op de afdeling en coacht waar nodig je collega’s.

Onze organisatie is nog jong. De ICT-afdeling en het werkveld is opgezet maar steeds in beweging; je houdt van deze dynamiek en houdt tegelijkertijd oog voor de lange termijn strategie. Je hebt ervaring met architectuur, security en informatiemanagement en je hebt ervaring met uitvoering van projecten.

Wat bieden wij?
We zijn een organisatie in beweging en staan open voor ideeën en eigen inbreng. Medewerkers zijn betrokken en collegiaal; we streven naar het beste voor onze leerlingen.

Inschaling en verdere arbeidsvoorwaarden conform cao PO. De functie is ingedeeld in 11. We houden de schoolvakanties aan en thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Passend?
Als je meer wil weten over de vacature, stel je vraag via e-mail aan Anneke Janssens, a.janssens@puntspeciaal.nl.

En als jij en wij een passende match lijken, komen we graag met je in contact! Je kunt je CV en korte motivatie voor de functie sturen aan Anneke Janssens, P&O, a.janssens@puntspeciaal.nl. Reageren op deze vacature kan tot en met 20 augustus 2022.

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst.

Solliciteren

Vacature

“Punt Speciaal zet mijn kwaliteiten goed in, laat mij meedenken en geeft mij autonomie enverantwoordelijkheid. Ik heb een veelzijdige baan.”

aldus directiesecretaresse Punt Speciaal.