Personeelsadviseur

  • Nijmegen en omgeving
  • Datum: 16-09-2022
  • Hbo
  • Dienstverband: 0,6 - 0,8

Introductie

Punt Speciaal onderwijsgroep omvat zes scholen voor speciaal onderwijs: Talita Koemi (Nijmegen), De Kom (Druten), De Cambier (Tiel), Mikado (Gennep), Werkenrode School (Groesbeek) en St. Maartenschool (Ubbergen). Wij verzorgen onderwijs voor circa 1.200 leerlingen met een ondersteuningsvraag. Daarnaast coördineert  Partner Passend Onderwijs de specifieke ondersteuning van leerlingen in het reguliere onderwijs. Het bestuursbureau is gevestigd in Malden. 

Omschrijving

Punt Speciaal zoekt een personeelsadviseur met ingang van het nieuwe schooljaar, per 1 november 2022.

Wat ga je doen?
Als personeelsadviseur ben je staffunctionaris op het bestuursbureau in Malden en je werkt voor al onze scholen. Je bent sparringpartner voor de locatieleiders voor alle personeels- en organisatievraagstukken, dat loopt van in dienst tot uit dienst en alles daartussen. Als vraagbaak ben je regelmatig op de scholen aanwezig, maar je besteedt ook tijd aan nieuw of veranderend beleid en maakt duidelijk wat dat voor onze organisatie betekent. Je gaat integer om met zaken die met jou besproken worden door medewerker of leidinggevende en zoekt naar de beste oplossing binnen de mogelijkheden die er zijn.

Je bent een deskundige op jouw terrein en je werkt intensief samen met andere staffunctionarissen en locatieleiders.

Dit verwachten wij van jou
Je hebt enige vakinhoudelijke ervaring en je kunt je kennis toepassen. Je kunt je keuzes motiveren en staat voor wat je zegt. Je bent communicatief vaardig en laagdrempelig. Je bent inspirerend voor je collega’s, bezit relativeringsvermogen en bent in staat om je collega’s te adviseren.

Je bent bereid te leren en verdere ervaring op te doen. Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op hbo-niveau.

Dit bieden wij jou
Het gaat om een dienstverband voor 24 tot 32 uur per week. Deze functie is bij ons ingeschaald in schaal 10 (cao PO).

Wil je meer weten?
Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Anneke Janssens (personeelsadviseur) via e-mail naar a.janssens@puntspeciaal.nl.

Heb je interesse en wil je solliciteren?
Tot 27 september 2022 kun je je cv met motivatiebrief mailen naar Anneke Janssens, via e-mail a.janssens@puntspeciaal.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst.

Solliciteren

Vacature

Upload CV

“Punt Speciaal zet mijn kwaliteiten goed in, laat mij meedenken en geeft mij autonomie en verantwoordelijkheid. Ik heb een veelzijdige baan.”

aldus senior-managementassistent Punt Speciaal.