Leraar Flexpunt

  • Rivierenland
  • Reageer voor: 30-06-2022
  • Hbo
  • Aantal wtf: 0.4 of hoger

Introductie

Onderwijsgroep Punt Speciaal regelt de vervangingen voor haar zes scholen voor speciaal onderwijs (basis- en voortgezet onderwijs) via een eigen vervangingspool, Flexpunt. Wij hebben plaats voor nieuwe collega’s in Flexpunt. Ben je leraar en heb je affiniteit met speciaal onderwijs, dan zoeken we jou!

Omschrijving

Flexpunt verzorgt de vervangingsvraag van de scholen van Onderwijsgroep Punt Speciaal; scholen voor speciaal basis- en voortgezet onderwijs.

De minimum-wtf is 0.4, twee dagen per week, maar hogere wtf is ook mogelijk. Aangezien Flexpunt de vervanging regelt voor alle scholen van Onderwijsgroep Punt Speciaal betekent dit inzetbaarheid op alle locaties van deze scholen: regio Nijmegen, Gennep, Druten, Tiel. Flexibiliteit is daarom een belangrijke voorwaarde. Vaak weet je van tevoren op welke school je werkt maar soms hoor je dat pas op de dag zelf; daarnaast wisselt de locatie. Gezien een aantal structurele klussen voor langere tijd zoeken we specifiek iemand voor De Cambier in Tiel.

We zoeken breed inzetbare leraren, vanwege deze verschillende locaties, maar ook omdat iedere school een eigen identiteit heeft: eigen doelgroepen en specialisaties. Overeenkomst is steeds dat we het beste uit de kinderen en jongeren halen; zij staan centraal. Het maakt het werk heel afwisselend en boeiend. 

We geloven in het gebruik maken van ieders talenten, dus we kijken bij langdurige klussen zeker ook naar jouw voorkeuren en specialismes.

Heb je interesse, laat het ons weten! Wij ontvangen je reactie en cv graag zo snel mogelijk. Mailen ter attentie van flexpunt@puntspeciaal.nl.

Voor informatie over de scholen kun je terecht op onze website www.puntspeciaal.nl. Voor eventuele vragen kun je terecht bij Janny Gerrits of Anneke Janssens via flexpunt@puntspeciaal.nl.

Solliciteren

Vacature