Intern begeleider

  • Nijmegen en omgeving
  • Reageer datum: 15-08-2024
  • Hbo
  • Dienstverband: 0,4

Omschrijving vacature

We zijn per 1 september op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde intern begeleider voor Talita Koemi (Nijmegen). 

Dit bieden we jou  
Het gaat om een dienstverband voor 16 uur per week. We bieden een tijdelijk contract en bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot verlenging/een contract voor onbepaalde tijd. Deze functie is bij ons ingeschaald in schaal 11 (cao primair onderwijs). Naast een informele en open werksfeer bieden we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de cao primair onderwijs. 

Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, verbinding, eigenaarschap en veiligheid.  

Wat ga je doen?  
Talita Koemi is er voor zeer moeilijk lerende leerlingen. We vinden zowel veiligheid als geluk erg belangrijk. Samen met de ouders gaan we voor een optimale ontwikkeling voor al onze leerlingen. We vinden het belangrijk dat onze leerlingen meedoen in de maatschappij en gaan zoveel mogelijk voor een inclusieve samenleving. Talita Koemi staat met haar leerlingen midden in de maatschappij, zoals het hoort. 

We zoeken een kandidaat met brede theoretische en praktische kennis van orthodidactiek en orthopedagogiek. Je bent bekwaam in het ontwikkelen van specifieke leerstof en het implementeren van handelingsgerichte en opbrengstgerichte strategieën op alle niveaus (leerling, klas, school en bovenschools).  

Dit verwachten we van jou  

  • Je hebt vakinhoudelijke ervaring en je kunt je kennis toepassen.
  • Je kunt je keuzes motiveren en staat voor wat je zegt.
  • Je bent communicatief vaardig en laagdrempelig.
  • Je bent inspirerend voor je leerlingen en collega’s en je bezit relativeringsvermogen.
  • Je bent bereid te leren en verdere ervaring op te doen.
  • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding op hbo-niveau. 

Daarnaast verwachten we dat je vertrouwd bent met verschillende uitstroomprofielen en culturele achtergronden en dat je vaardig bent in het omgaan met diversiteit binnen de onderwijsomgeving. Met jouw vaardigheden in het overdragen van kennis en het vinden van passende oplossingen voor complexe problemen, ben jij de perfecte aanvulling op ons team. Doe mee en draag bij aan een succesvolle leerlingenzorg door middel van coaching en begeleiding van leraren.   

Heb je interesse en wil je solliciteren?  
Tot en met 14 augustus kun je je cv met motivatiebrief mailen naar de afdeling personeel & organisatie via vacatures@puntspeciaal.nl onder vacaturenummer 24-039.

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst. 

Over Punt Speciaal

Punt Speciaal onderwijsgroep omvat zes scholen voor speciaal onderwijs: Talita Koemi (Nijmegen), De Kom (Druten), De Cambier (Tiel), Mikado (Gennep), Werkenrode School (Groesbeek) en St. Maartenschool (Ubbergen). Wij verzorgen onderwijs voor circa 1.200 leerlingen met een ondersteuningsvraag. Daarnaast coördineert Partner Passend Onderwijs de specifieke ondersteuning van leerlingen in het reguliere onderwijs. Ons bestuursbureau is gevestigd in Malden.

Solliciteren

Vacature

Upload cv

Alleen bestandtypes van Word en PDF zijn toegestaan

Vacatures 

Staat er nu geen (passende) vacature? We zijn altijd op zoek naar talenten. Vul onderaan het open sollicitatieformulier in en upload eventueel jouw curriculum vitae (cv).

}

“Punt Speciaal zet mijn kwaliteiten goed in, laat mij meedenken en geeft mij autonomie en verantwoordelijkheid. Ik heb een veelzijdige baan.”

aldus senior-managementassistent Punt Speciaal.